POKLON KACIGA


POKLON KACIGA


Kaciga na dar uz kupnju e-bicikla ili e-romobila.

Nošenje kacige je ključna mjera sigurnosti. Kaciga pruža osnovnu zaštitu glave i može značajno smanjiti rizik od ozbiljnih ozljeda u slučaju pada ili sudara. Prema Zakonu o sigurnosti u prometu, vozači e-romobila su obvezni prilikom vožnje nositi kacigu. Ista obveza vrijedi i za vozače bicikala mlađe od 16 godina. Bez obzira na zakonske odredbe preporuča se uvijek nositi kacigu, jer sigurnost treba biti prioritet.

U MS Energy-u brinu o vašoj sigurnosti i zato vam za svaki kupljeni e-bicikl ili e-romobil od 15.7. do 31.8.2024. poklanjaju kacigu!

Kako bi ostvarili pravo na poklon artikl - kacigu, OBAVEZNA JE REGISTRACIJA KUPNJE, najkasnije 30 dana od datuma kupnje. 

Kupci e-romobila na poklon će dobiti kacigu MSH-05, a kupci e-bicikla će dobiti kacigu MSH-300.

Dostava poklon artikla kupcima koji su u danom roku i u skladu s Uvjetima promocije izvršili registraciju na web stranici biti će izvršena u najkraćem mogućem roku, putem dostavne službe, na adresu navedenu prilikom registracije.

STRANICA ZA REGISTRACIJU

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode