Kako odabrati pravu gaming konzolu


Kako odabrati pravu gaming konzolu

Hej gameru! Da, ti! Tražiš novu gaming konzolu, a nisi siguran koja je pravi izbor za tebe? Ne brini, tu smo da ti pomognemo odvojiti žito od kukolja i pronaći savršen stroj za tvoje gaming avanture. U nastavku ćemo proći sve ključne prednosti i nedostatke različitih konzola kako bi ti olakšali odluku.

 

PlayStation konzole: proslavljeni kralj ekskluziva

Prednosti PlayStation konzola

Ekskluzivne igre: PlayStation je poznat po vrhunskim ekskluzivnim naslovima kojih nema nigdje drugdje. Ako si fan serijala kao što su "God of War", "The Last of Us", i "Uncharted", PS5 konzole su pravi izbor za tebe.
Grafika i performanse: Najnoviji PlayStation modeli, kao što je PS5, nude nevjerojatnu grafiku i performanse koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije gamere.
Backwards compatibility: PS5 je kompatibilan s većinom igara za PS4, što znači da ne moraš napustiti svoje stare hitove. Ovo je sjajna opcija ako već imaš biblioteku igara za PS4.


Nedostaci PlayStation konzola

Veličina i oblik: PS5 je prilično velik i možda neće stati u svaki entertainment centar. Također, njegov futuristički dizajn nije po svačijem ukusu.

 

 

Xbox konzole: sve na jednom mjestu

Prednosti Xbox konzola

Xbox Game Pass: Ova usluga je zlatni rudnik za sve gamere. Uz jedan pretplatu dobivaš pristup stotinama igara, uključujući i najnovije AAA naslove. Varira od maštovitih indie igara do vrhunskih blockbustera.
Backward compatibility: Xbox Series X/S podržava igre starih Xbox generacija. Ako si nostalgičan i želiš igrati stare klasike, to je ogroman plus.
PerformanseXbox Series X je moćan stroj s nevjerojatnim grafičkim performansama koje su usporedive s PS5, ako ne i bolje u nekim aspektima.


Nedostaci Xbox konzola

Manje ekskluziva: Xbox ima manje ekskluzivnih igara nego PlayStation, iako se situacija poboljšava s akvizicijama novih studija.
Kompatibilnost dodatne opreme: Ako već imaš puno PS dodatne opreme, prelazak na Xbox može biti skup zbog potrebe za novom opremom.



Nintendo Switch: fleksibilnost i zabava u pokretu

Prednosti Nintendo Switcha

Prenosivost: Switch je jedina glavna konzola koja ti omogućava igranje kod kuće na TV-u ili u pokretu kao prijenosni uređaj. Savršeno za putovanja ili igranje izvan kuće!
Ekskluzivne igre: Zelda, Mario, Pokémon - Nintendo ima neke od najpoznatijih gaming franšiza koje jednostavno ne možeš naći nigdje drugdje.
Obiteljski pristup: Switch igre su često pristupačne i zabavne za cijelu obitelj. To ga čini idealnim izborom ako planiraš igrati igre s klincima ili prijateljima.


Nedostaci Nintendo Switcha

Hardverska snaga: Switch nije tako moćan kao PS5 ili Xbox Series X, pa ako ti je grafika na prvom mjestu, možda ćeš biti razočaran.
Online usluga: Nintendo Online nije tako robustan kao PlayStation Network ili Xbox Live. Funkcionalnost i poslužitelji tu i tamo znaju zakazati.
 
 

Lenovo Legion GO: performanse i prenosivost

Prednosti Lenovo Legion Go

Performanse: Vrhunske performanse za igre, pružajući besprijekorno iskustvo koje zadovoljava potrebe najzahtjevnijih igrača. Opremljeni su najnovijom tehnologijom, koja omogućava maksimalnu učinkovitost i brzinu, čime se osigurava da vaše igračko iskustvo ostane fluidno i bez prekida.
Dizajn: Kompaktni dizajn koji omogućava jednostavno prenošenje i visokokvalitetan zaslon koji osigurava izvrsno iskustvo gledanja.


Nedostaci Lenovo Legion Go

Cijena: Skuplje u usporedbi s ostalim konzolama.
Limitiranost: Ograničena dostupnost igara specifično optimiziranih za ovu konzolu na početku njezine prodaje.


Kako odabrati?

Dakle, koji tip igrača si?

Ako si hardcore gamer koji traži najbolju grafiku i najveće ekskluzive, vjerojatno ćeš biti najsretniji s PlayStationom.
Ako želiš mnoštvo igara po pristupačnoj cijeni uz vrhunske performanse, te si fleksibilniji prema ekskluzivama, Xbox bi mogao biti tvoj prijatelj.
Ako tražiš nešto što možeš nositi sa sobom, a obožavaš Nintendove klasike, Nintendo Switch je bez dvojbe tvoj izbor.
Ako tražiš performanse i prenosivost u jednom, uz naprednu grafiku, brzu procesorsku snagu i izdržljivu bateriju, Legion Go je tvoj izbor broj jedan.

Na kraju krajeva, sve ove konzole imaju svoje jedinstvene čari. Koju god odabereš, samo se pobrini da imaš dovoljno grickalica i pića, jer mnogo besanih noći je pred tobom! Sretno s odabirom i happy gaming!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode