Održivost u pokretu

Stignite na odredište sigurnije i održivije: dugotrajna punjiva baterija LED daljinskog upravljača znači da se možete osloniti na kontrolni centar u svakoj vožnji eBike-a. Ako ikad bude potrebno zamijeniti bateriju, može je naručiti od specijaliziranog prodavača jer sljedeća ruta već čeka da bude otkrivena!




'/> DISPLAY BOSCH LED KONTROLER SMART SYSTEM 0,0000000000 - Mikronis.hr
Podijeli na Ispiši proizvod

DISPLAY BOSCH LED KONTROLER SMART SYSTEM

106,99 €
već od 8,92 € mjesečno
DOSTUPNOST NA UPIT
Pošaljite upit na web-prodaja@mikronis.hr
Dodaj u favorite Ukloni iz favorita
  • Šifra proizvoda
  • 60830300
  • Kataloški broj
  • KND-EB1310000E
  • Jamstvo
  • 12
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn
  • Mogućnost plaćanja na rate
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr


Bosch kontroler za Kiox Compact se brzo i jednostavno montira na volan te omogućuje lakše korištenje sustava.



Optimalna čitljivost

Za manje ometanja i veću sigurnost - sve važne informacije mogu se vidjeti brzo i jednostavno zahvaljujući LED daljinskom upravljaču. LED diode su također vrlo vidljive na sunčevoj svjetlosti, a svjetlina zaslona se fleksibilno prilagođava ambijentalnom svjetlu: To znači da se čitljivost održava čak i u promjenjivim svjetlosnim uvjetima. Također možete brzo prepoznati odabrani način vožnje po odgovarajućoj boji.



Pametno povezivanje

Veća fleksibilnost, udobnost i sigurnost: LED daljinski upravljač povezuje eBike s aplikacijom eBike Flow, što omogućuje da pomoću svog pametnog telefona vidite sve važne podatke o vožnji, kao što je trajanje vožnje ili prijeđena udaljenost i podijelite ih s drugim korisnicima. Također je moguće samostalno izvršiti ažuriranje softvera.



Smart Walk Assist

Čak i na najstrmijim stazama, kada vožnja više nije opcija, možete lakše gurati svoj eBike uz pomoć Walk Assist-a: jednostavno pritisnite tipku minus, pomaknite eBike i već ćete osjetiti podršku. LED daljinski upravljač također vam služi kao vodič, što vam olakšava rukovanje. Pomoć pri hodanju posebno je korisna kada vozite eMTB po zahtjevnom terenu.



Ergonomsko rukovanje

LED daljinski upravljač može se individualno prilagoditi vama i, osim atraktivnog dizajna, može se pohvaliti optimalnom ergonomijom i intuitivnim radom. Zahvaljujući ergonomskom \'L\' dizajnu, može se pričvrstiti na upravljač tako da svojim palcem možete savršeno dohvatiti sve tipke i upravljati njima.



Održivost u pokretu

Stignite na odredište sigurnije i održivije: dugotrajna punjiva baterija LED daljinskog upravljača znači da se možete osloniti na kontrolni centar u svakoj vožnji eBike-a. Ako ikad bude potrebno zamijeniti bateriju, može je naručiti od specijaliziranog prodavača jer sljedeća ruta već čeka da bude otkrivena!




  • Brand
  • Bosch

Ocijenite ovaj proizvod

  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode