Star Wars Jedi Fallen Order


Nova galaktička avantura te čeka

Postani Jedi Padawan u novoj priči Zvjezdanih ratova iz studija Respawn Entertainment – autora igara Apex Legends i Titanfall.

Nakon događaja koji slijede nakon Epizode III: Revenge of the Sith i smrtonosnog protokola 66 senatora Palpatinea – koji je trebao uništiti red Jedija i pripremiti put za rast Carstva – ti si zadnji preostali Jedi Padawan i njihova zadnja nada za opstanak. 

Pokupi komadiće svoje smrskane prošlosti i dovrši svoju obuku za Jedija, razvij moćne sposobnosti Sile i ovladaj svojom svjetlosnom sabljom na putu obrane Jedija. Bori se kako bi ostao korak ispred Carstva i njihovih inkvizitora koji siju smrt; iskoristi obuku za Jedija i strateški pristup svakoj bitki te posjeti udaljene zakutke galaksije Zvjezdanih ratova u kojima ćeš pronaći nove likove, bića, neprijatelje i droide.
 



Ključne značajke

Nova priča Zvjezdanih ratova

Postani Jedi Padawan koji bježi od inkvizitora Carstva i kojemu pomažu bivši Jedi vitez, mrzovoljni pilot i neustrašivi droid te dovrši obuku prije nego što se otkrije tvoj plan za ponovnu uspostavu reda Jedija.
 

Realistična, taktička bitka

Živi svoje fantazije Jedija uz inovativan sustav borbe svjetlosnim sabljama te ovladaj napadima, duelima i izbjegavanjem napada. Izbrusi vještine kroz obuku i na tom putovanju svojim vještinama pridodaj nove moći i sposobnosti Sile.
 

Ogromna galaksija koju možeš istražiti

Posjeti udaljene zakutke galaksije Ratova zvijezda i slobodno odluči kamo želiš poći. Možeš istraživati drevne šume, lica uklesana u kamenu, uklete džungle i druge jedinstvene biome koristeći se snagom Sile; prouči karte i pobjegni od Carstva.






 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode